Online bejelentkezés

ONLINE BEJELENTKEZÉS – 2018. OKTÓBER 1-TŐL!

Dr. Temesváry Béla orvosi vizsgálataira online bejelentkezéssel foglalhat vizsgálati időpontokat október 1-től kezdődően.

A naptárban a kék színnel jelölt dátumok jelzik a szabad időpontokkal rendelkező vizsgálati napokat. A kék színű dátumra kattintva jelennek meg a szabad időpontok (óra-perc).

Kérem válassza ki milyen vizsgáltra kíván bejelentkezni, majd a dátum és időpont kiválasztását követően (a naptáron lévő nyilak segítségével) töltse ki a „Bejelentkező adatai” táblázat mezőit. Bejelentkezését a KÜLD gomb megnyomásával tudja elindítani.

Ezt követően megadott e-mail címére automatikus visszaigazolást fog kapni, melyben lehetősége van a későbbiekben módosítani az időpontot (amennyiben ez indokolttá válik) , valamint lemondani azt, ha szükséges.

A vizsgálat időpontja előtt 1 nappal e-mail emlékeztető fog érkezni Önhöz, mely felhívja figyelmét a közeledő vizsgálatra.

Megtisztelő bizalmát megköszönve,

Dr. Temesváry Béla

  • Bejelentkezés:

  • Bejelentkező adatai:

 

/Ha nem érkezik meg e-mail visszaigazolása, kérem ellenőrizze levelezési fiókjának spam (levélszemét) mappáját is! Bejelentkezéssel kapcsolatos kérdés esetén, írjon üzenetet az info@brieldesign.eu címre./

Az emlékeztető e-mailen (24 órával a vizsgálat időpontja előtt) a rendszer másik dátumot adhat meg óra,perc tekintetében, mint ami az eredetileg befoglalt időpont volt, ez esetben a visszaigazoló (első) e-mailen található, eredeti időpont a helyes.

A rendelés szüneteltetésének időpontjait kérem kísérje figyelemmel honlapunk kezdőoldalán ill. FB oldalamon.

Amennyiben olyan időpont módosításról kap a későbbiekben e-mail visszaigazolást, melyet nem kezdeményezett, az azt jelenti, hogy sajnos az Ön által bejelentett időpontban előre nem várt okból nem lesz rendelés. Ez esetben annyi a teendője, hogy a kapott visszaigazoláson található „Időpont módosítását megteheti ITT (klikk) „ linken azt az időpontot jelölje be, melyre a felajánlott új időpontot szeretné módosítani.

Megértését köszönöm!